Onze opleidingen

Cursus Eerste Hulp (EHBO)

Dagelijks gebeuren er ongevallen en noodgevallen om ons heen. Weten hoe je moet handelen kan in sommige situaties het verschil tussen leven en dood betekenen. Als een ernstige situatie zich voor doet kan iemand die beschikt over eerste hulp vaardigheden het slachtoffer behandelen waardoor erger letsel voorkomen wordt en kan het zelfs het verschil betekenen of iemand overlijd of niet.

Cursus Reanimatie/AED

Plotseling zakt iemand in elkaar en reageert niet meer, weet u wat u moet doen?
De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn cruciaal. Dus zorg dat je weet wat je moet doen.
In een reanimatiecursus leert u reanimeren en een AED bedienen. U weet daarna hoe u moet handelen bij een hartstilstand.

Cursus Kinderreanimatie /AED

De cursus Kinderreanimatie heeft als doel om mensen te leren hoe ze een baby of kind moeten reanimeren in het geval van een noodsituatie.

Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV)

Volgens de Arbo-wet bent u als werkgever verplicht de veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen. Als u personeel in dienst heeft, moet u één of meerdere medewerkers opleiden tot bedrijfshulpverlener. Dit kan bij Hartbeat EHBO opleidingen door een korte praktijkgerichte cursus BHV te volgen. De cursus geeft u die kennis om te handelen in noodsituaties om schade en letsel te beperken.

Cursus Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK)

Weet u wat u moet doen als een kind van de fiets valt? Of als een kind zich verslikt in een lekker snoepje of een bloedneus heeft?
Nee? Volg dan de cursus Eerste hulp aan Kinderen. Handig voor ieder gezin, grootouders, gastouders, kinderdagverblijf en school.

Cursus Jeugd EHBO op de basisschool.

Uw kind zal straks de basisschool verlaten en wellicht op de fiets naar zijn/haar nieuwe school gaan.  Onderweg kan er altijd wat gebeuren, bijvoorbeeld vallen met de fiets of vliegje in het oog… Tijdens het sporten zit een ongeluk ook in een klein hoekje…

Met deze ongevallen kan uw kind al eerste hulp gaan verlenen, als er nog geen volwassenen in de buurt zijn of als volwassenen compleet in paniek slaan, omdat zij niet weten wat te doen

Cursus EHBO op het voortgezet onderwijs

Voor kinderen is het ook belangrijk dat ze op een juiste manier iemand kunnen én durven helpen. Daarom is het van belang dat de EHBO-kennis onder jongeren wordt vergroot.

Dat is de reden dat EHBO-lessen op school zo belangrijk zijn.

Cursus EHBO bij uw sportvereniging

Wij kunnen ook een EHBO-les verzorgen bij uw sportvereniging. Dit kan bijvoorbeeld op een zaterdagmorgen voor de vrijwilligers, trainers, verzorgers enz.

Algemene gegevens

Hartbeat EHBO-opleidingen